Cégismertető

A PLATINAMIX KFT. a VILLTEK Cégcsoport építőipari (magas- és mélyépítés) munkáira alapult. 100 %-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, akár csak a cégcsoport többi tagja. Feladatául a dinamikusan fejlődő építőipari üzletág átvételét és fejlesztését kapta. Kezdetben csak kisebb mélyépítési munkákat láttunk el, majd a növekvő pici felkéréseknek eleget téve nyitottunk a szennyvízcsatorna és a magasépítés különböző területei felé. Napjainkra közületek, önkormányzatok, gazdasági és magánszemélyek egyaránt megbízóink bővülő széles skáláját alkotják, ami bizonyítja, hogy társaságunk alkalmas a bonyolult szervezéssel járó, beruházások megvalósítására is.

A kivitelezési munkák folyamatos bővülésével jól képzett szakembereink száma is folyamatosan bővül, illetve a megnövekedő megrendeléseink száma miatt, az állandó és minőségi munkavégzés biztosítása érdekében állományunkat több éves kapcsolat és együttműködés során kialakult minősített alvállalkozóink bevonásával igény szerint bővítjük.


A PLATINAMIX KFT. folyamatosan szem előtt tartja az innovációs lehetőségeket. Cégünk tapasztalt szakemberei állandó továbbképzéseken vesznek rész, illetve számos külföldi tanulmányúton sajátítják el a magas- és mélyépítészeti tevékenység legújabb lehetőségeit.
A cég vezetése már a kezdetektől fogva törekedett arra, hogy a magyar piacon elismert építési vállalatot hozzon létre, amely magas minőség mellett gyors és kedvező árú munkát garantáljon megbízóinak.
Az építési folyamatokban szorosan együttműködünk a megbízóval, hogy a kivitelezési folyamatok minden egyes fázisában tisztában legyünk céljaival és elképzeléseivel.


 

Cégünk szakemberei garanciát jelentenek arra, hogy az Ön által elképzelt építményeket magas minőség mellett, rövid határidővel és kedvező árfekvéssel valóra váltsuk.

Bisnode tanusitvany

 

Szolgáltatásaink

  • Generálkivitelezés
  • Magasépítés
  • Mélyépítés

 

Érdekességek

18.813 fm
csatorna építése
2014-ben
1.400 m3
földet mozgattunk
meg 2014-ben
118.649
darab
csavar 2014-ben